COVID19-Richtlijnen touringcarvervoerders

Bekijk alle informatie op de website van de KNV

De mogelijkheden

Uw vervoer voor bijvoorbeeld dagtochten, meerdaagse reizen en pendelreizen wordt verzorgd door Kassing tours. Ook behoren compleet verzorgde reizen in samenwerking met een reisorganisatie tot de mogelijkheden.

Dagtochten

U kunt bij dagtochten bijvoorbeeld denken aan schoolreisjes, personeelsfeesten en bruiloften. Indien u dat wenst kunnen onze chauffeurs u de gehele dag vervoeren naar andere plaatsen die deze dag aangedaan worden. Op deze manier bent u geheel onafhankelijk van ander vervoer.

Meerdaagse reizen

Bij meerdaagse reizen kan Kassing Tours uw vervoer verzorgen naar de door u gekozen bestemming. Hierbij kunt u denken aan een rondreis door Italië, Oostenrijk, Kroatië of waar u maar wenst te gaan. Onze chauffeurs hebben kennis van de meeste Europese landen om u goed te kunnen begeleiden. Uiteraard kunnen wij u vooraf persoonlijk adviseren over mogelijke routes en bezoekplaatsen.

Pendelreizen

Tevens verzorgen wij uw vervoer van een pendelreis. Hierbij kunt u denken aan het vervoer van en naar wintersportgebieden, Spaanse Costa’s of andere aantrekkelijke bestemmingen. In samenwerking met een reisorganisatie kunnen wij u tevens compleet verzorgde reizen aanbieden.

Stremmingsdiensten

Dagelijks ondersteunen wij het openbaar vervoer in verschillende regio’s in Nederland. De bussen die hiervoor worden ingezet zijn tevens te huur en zijn bijzonder geschikt voor vervoer over korte afstanden en voor groepen met een beperkt budget.

Discotheek en evenementen

Na een dag vol festiviteit of een avondje uit bent u op zoek naar busvervoer. Wij helpen u graag bij de logistieke organisatie hiervan. Hiervoor hebben wij speciaal ingerichte bussen zodat u goed op weg bent van en naar uw bestemming!

Extra bagageruimte nodig?

We beschikken over verschillende gesloten aanhangers die achter de bus meegenomen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van extra ski- of snowboard materiaal, of een complete Drive-inn show. Heeft u hier behoefte aan, geef dit dan aan bij uw aanvraag.

Catering

Heeft u een lange busreis gepland staan en wilt u geen kostbare tijd kwijt zijn aan stops om te eten? Laat ons dat de catering aan boord van de bus verzorgen. Van standaard lunchpakketten tot luxe hapjes, alles is mogelijk.

Andere wensen?

Uw ideeën over vervoer, accomodatie en overige wensen horen wij graag. Samen met u zullen wij zorgen voor een onbezorgde reis!

Offerte aanvragen Contact opnemen